9 juni: vvSIOS clubdag 2012


Na het grote succes van de clubdag van V.V. SIOS in 2011 hoopt de voetbalvereniging daar dit jaar op voort te kunnen bouwen op 9 juni aanstaande. Zoals de foto’s laten zien was de clubdag van vorig seizoen een groot feest voor jong en oud.

De clubdag is in eerste instantie bedoeld voor de leden van de vereniging, maar natuurlijk is iedereen die wil komen van harte welkom! Voor de activiteiten graag van tevoren wel even opgeven via feestcommissie@vvsios.nl of via de lijsten in het clubgebouw.

De komende clubdag op 9 juni begint met een voetbalfeest voor de kleinste jeugd om 10 uur. Hierbij zullen verschillende spelletjes met en zonder bal aan bod komen. Rond half 1 zal de wat oudere jeugd vervolgens beginnen met een zogeheten ‘panna knock out’. Aansluitend spelen de senioren rond half 3 een mixtoernooi. Na het mixtoernooi wordt de middag afgesloten met een barbecue. De EK-wedstrijd van het Nederlands voetbalelftal tegen Denemarken begint om 18 uur en zal op een groot scherm getoond worden. Ook daarbij is iedereen van harte welkom!

Clubdag op 9 juni

10:00 uur Spelletjes voor de jeugd

12:30 uur Panna knock out voor de oudere jeugd

14:30 uur Mixoernooi voor senioren

– BBQ  voor iedereen

18:00 EK Wedstrijd Nederland – Denemarken op groot scherm!

[box type=”info”]Voor de activiteiten graag van tevoren wel even opgeven via feestcommissie@vvsios.nl of via de lijsten in het clubgebouw.[/box]

 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.