Volgende stap dorpswinkel!

Het is tijd voor de volgende stap van het opzetten van de nieuwe dorpswinkel! De laatste maanden hebben we gezien dat er veel belangstelling en vraag is naar de winkel in Sauwerd. Niet alleen om de boodschappen, maar ook om een ontmoetingsplaats in het dorp te hebben. De koffietafel midden in de winkel was namelijk een groot succes!

Afgelopen week is er een grote stap gezet, de statuten van de coöperatie zijn getekend en daarmee is de Dorpencoöperatie Reitdiepdal U.A. een feit! Zoals jullie allemaal in de nieuwsbrief “Winkelproat” hebben kunnen lezen gaan we de komende maanden volop aan de slag met het uitwerken van de volledige winkel. Om die stap te kunnen zetten gaan we nu eerst even terug naar de basis. Dat betekent dat er nog wel brood en gezelligheid (lees: een kopje koffie) te krijgen is maar dat we verder geen assortiment meer voeren. De winkel is de komende tijd via de deur aan de achterkant te bereiken.

In de tussentijd gaan we hard aan de slag met het verder uitwerken van de vernieuwde winkel waarin we weer een totaalpakket aan gaan bieden. In de tussentijd kunnen we dus aan de slag! Daarbij kunnen we genoeg handen gebruiken. Zodra we concreter weten wat we in het pand gaan doen, zullen we dan ook weer van ons laten horen (houd sauwerd.jubile.nl in de gaten). Als je nu al weet dat je wilt helpen met klussen, kun je dat natuurlijk ook meteen al doorgeven(dorpswinkel@sauwerd.org) dan zetten we je vast op de lijst.

Tot slot zoeken we bestuursleden voor de coöperatie. Het bestuur wordt op dit moment gevormd door de Vereniging Dorpsbelangen in de personen van Han Limburg en Hylke Zijlstra. Mocht je geïnteresseerd zijn, schroom dan niet en bel Hylke (06-25535812) of Han (06-27087241), schiet één van de vrijwilligers aan in de winkel of stuur een mailtje naar dorpswinkel@sauwerd.org.

Zie voor meer informatie, onder andere over vacatures in de winkel, de bijgevoegde nieuwsbrief “Winkelproat”.

Nieuwsbrief “Winkelproat”

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment