Vacature: winkelassistent gezocht

Naast de nieuwe bedrijfsleider is de dorpswinkel te Sauwerd opzoek naar een winkelassistent!

In het voorjaar van 2016 hield de laatste uitbater van de dorpswinkel in Sauwerd het voor gezien. De deuren sloten en de winkel ging dicht.

Maar de bewoners lieten het er niet bij zitten: want een dorp zonder winkel, dat schiet niet op. Met elkaar hebben we daarom een coöperatie opgericht zodat we onze eigen winkel kunnen starten. Het winkelpand is inmiddels eigendom van de coöperatie. Door fondsenwerving hebben we bovendien voldoende middelen om de winkel te verbouwen. Intussen draait in een gedeelte van het pand een tijdelijke broodboetiek. Aan de koffie tafel in het midden is ruimte voor een praatje. En daar wordt veel gebruik van gemaakt.

Onlangs hebben we een bedrijfsleider benoemd die eindverantwoordelijk is voor de winkel. Daarnaast zoeken wij nu een winkelassistent die onder leiding van deze bedrijfsleider gaat werken.

 Wie zoeken wij?

  • Je bent in staat om opdrachten van de bedrijfsleider zelfstandig uit te voeren.
  • Je vervangt de bedrijfsleider bij haar afwezigheid en neemt beslissingen die passen in het winkelbeleid dat jullie hebben afgesproken.
  • Je weet wat het betekent om met vrijwilligers te werken. Je hebt een goede balans tussen het commerciële aspect van de winkel en het samenwerken met mensen die zonder betaling hun steentje willen bijdragen. Je kunt doortastendheid combineren met humor en een luisterend oor.
  • Daarnaast zorg je ervoor dat iedere klant met een gastvrije houding en een servicegerichte instelling wordt geholpen.
  • Je staat open voor de wensen van de klant, speelt hier actief op in en zorgt dat de winkelpresentatie aansluit op zowel de lokale behoefte als de visie van de organisatie.
  • Je hebt affiniteit met de retail en hebt oog voor alles wat het werken in de winkel met zich meebrengt, zoals het vullen van de vakken volgens het fifo principe, het controleren van de versproducten, het opmaken van de kas, het aanvullen van de voorraad.
  • Kennis van het Reitdiepdal strekt tot aanbeveling.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie, waarin je samen met de bedrijfsleider de winkel tot het bruisend hart van het dorp kunt maken. Wij betalen marktconform de Levensmiddelen CAO voor een functie van 36 uur.

Interesse?

Stuur, vóór 23 juni 2017, je sollicitatiebrief en CV naar:

Reitdiepdal@Sauwerd.org

Eerst meer weten?

Bel met Nicolaas Geenen, bestuurslid dorpencoöperatie Reitdiepdal: 06-54685405 of Ellie van den Bos, secretaris van het bestuur: 06-40430083

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment