Spelers muziektheater-voorstelling Onstaborg gezocht

Voor de tweede editie van Kunstvloed (september 2020) staat een openlucht muziektheater-voorstelling op stapel rondom De Onstaborg in Sauwerd. Dit wordt een komische voorstelling waarvoor de lokale geschiedenis van de familie Onsta aan het begin van de 15e eeuw ter inspiratie wordt gebruikt. Deze geschiedenis wordt op speelse wijze verweven met de moderne tijd.

Hiervoor worden spelers en figuranten van 10 tot 80 jaar uit de omgeving gezocht, voor grote en kleine rollen. Ervaring is niet vereist, inzet en enthousiasme wel! De insteek is om zoveel mogelijk enthousiastelingen mee te laten doen.

Voor de spelers wordt er een auditie gehouden op maandag 6 januari vanaf 19.30 uur in De Ubbegaheem te Sauwerd. Wil je meedoen als speler, geef je dan snel op!

De regie is in handen van Petra Agricola. Repetities zijn op de maandagavond (met uitzondering van 27 februari, 6 april en de schoolvakanties) in De Ubbegaheem van januari tot aan de zomervakantie. Vanaf 24 augustus zijn er nog drie repetities op de maandagavond en een repetitie-weekend op 4 en 5 september. De uitvoeringen vinden plaats tussen 10 en 20 september.

Wil je niet spelen, maar meedoen als muzikant, figurant, decorbouwer, kledingmaker of vrijwilliger? Laat het weten!

Info en opgave: mail petra@projectpe.nl

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment