Raitdaiprun 2016

Elke eerste zaterdag van april organiseert loopgroep de RaitdaipRunners haar eigen loop, de RaitdaipRun. Er zijn drie afstanden te lopen, nl.  5 km, 10 km en 10 mijl (route zie hieronder). De loop voert door het mooie Reitdiepdal en het dorp Sauwerd.  Ook de jeugd (t/m 17 jaar) wordt van harte uitgenodigd deel te nemen. Voor iedere loper is er na afloop altijd een mooie herinnering.

raitdaiprun

De eerstvolgende RaitdaipRun wordt gehouden op zaterdag 2 april 2016. Start jeugd en volwassenen (alle afstanden) is om 16.00 uur bij dorpshuis Ubbegaheem te Sauwerd. Inschrijven via voorinschrijving op www.inschrijven.nl of ter plaatse op 2 april vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur. De kosten bij voorinschrijving bedragen EUR 2,50 (jeugd t/m 17 jaar) en EUR 6 (volwassenen). Inschrijving op 4 april is EUR 4 (jeugd t/m 17 jaar) en EUR 7,50 (volwassenen).

Voor de basisschooljeugd is er weer de Kidsrun, deze start om 15.00 uur. Inschrijven alleen ter plaatse mogelijk vanaf 14.00 uur, kosten EUR 2.

Gelegenheid voor omkleden en douchen is bij Sportpark De Lange Twee, bij VV SIOS. Onderweg zijn verschillende waterposten en ook na afloop wordt de inwendige loper goed verzorgd!

Parkeergelegenheid: Plantsoenweg, Oosterstraat, Sportpark De Lange Twee. Volg hierbij de aanwijzingen van onze verkeersregelaars.

Sponsoring RaitdaipRun 2016

Zonder sponsoring is het voor ons als loopgroep niet mogelijk een evenement als de RaitdaipRun te organiseren. Wij zijn onze sponsors dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrage! Wil je ook sponsor worden en/ of weten wat dit inhoudt? Neem dan contact met ons op via raitdaiprunners@gmail.com.

Informatie voor inwoners van Sauwerd en Wetsinge:

De volgende straten zullen deze dag tussen ca. 14.30 uur en 17.30 uur geheel afgesloten zijn voor verkeer:  Burchtweg, Singelweg, Oude Kerkstraat,  Schuttersweg en Hoogpad.  De volgende straten zullen gedeeltelijk afgesloten zijn: Kerkstraat, Noorderweg, Provinciale Weg, Groot en Klein Wetsinge, Hekkum. Deze middag  is een aantal verkeersregelaars actief, zij helpen je graag. Wij vragen om een ieders begrip en medewerking.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment