Wil jij ook een lagere energierekening, meer comfort en een beter milieu?

Beste dorpsgenoot,

Energie besparen is goed voor onze portemonnee en het milieu. Voor de toekomst van onze planeet, en dus voor onze kinderen. Dat willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak niet van. Terwijl de thema’s energie en duurzaamheid juist enorm leven in ons dorp. Wij weten maar al te goed wat het verbruik van fossiele brandstoffen voor effect heeft. Daarom gaan wij, Bart van der Kolk, Els Fink, Geert Mollema, Wridzer Datema en Alfred Huinder, met jou en andere dorpsbewoners aan de slag om gezamenlijk acties te organiseren. Buurkracht helpt ons daarbij.

Kom kennismaken tijdens de dorpsbijeenkomst

Op dit moment doet een energieadviseur onderzoek in ons dorp waar onze beste bespaarkansen liggen. Tijdens de dorpsbijeenkomst vertellen we je er alles over. Ook stellen we ons dan voor en vertellen wat onze plannen zijn, bijvoorbeeld over het gezamenlijk opwekken van energie met windmolens en zonnepanelen. Schrijf de datum in je agenda!

Woensdag 8 februari om 19.30 uur in dorpshuis Ubbegaheem

Programma Iedereen komt aan het woord. Wij over onze plannen en ideeën. Buurkracht en Grek over makkelijker samen energie besparen met inzicht en concrete hulpmiddelen. En de energieadviseur over zijn onderzoek in de buurt en waar we het meest mee kunnen besparen. We bespreken waar de kansen in ons dorp liggen. En jij kunt al je vragen stellen en wensen doorgeven. Want iedereen is van harte uitgenodigd om mee te denken en te discussiëren. Dit is een project van ons allemaal.

Inzicht in je energieverbruik

Ben je van plan om te komen? Neem dan je energierekening mee, dan laten we je zien hoe energiezuinig je al leeft. Of valt er toch nog wat te verdienen? Want door het nemen van energiebesparende maatregelen kan de maandelijkse energielast al gauw enkele tientallen euro’s lager uitvallen. Wil je nu al zien wat voor jou persoonlijk interessante maatregelen kunnen zijn, meld je dan (vrijblijvend!) aan op buurkracht.nl/sauwerd-wetsinge. Daar kun je ook opgeven of je naar onze buurtbijeenkomst komt. Dat is niet verplicht maar dan weten we met hoeveel mensen we rekening moeten houden.

Kom je ook?

We zien je graag op woensdag 8 februari. Kun je deze avond niet, maar wil je wel graag weten wat we allemaal gaan doen? Als je je aanmeldt op buurkracht.nl/sauwerd-wetsinge, dan blijf je op de hoogte van ons activiteiten. Maar je mag ons ook gerust mailen via energie@sauwerd.org. Dan nemen we contact met je op. Dit kan natuurlijk ook als je andere vragen hebt.

Warme groet van het buurtteam,

Bart van der Kolk, Els Fink, Geert Mollema, Wridzer Datema en Alfred Huinder

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment