Koningsdag 2017

Koningsdag 2017 in Sauwerd komt er weer aan. Deze 27e april staat in het teken van de 50ste geboortedag van onze Koning Willem-Alexander. Omdat wij deze mijlpaal graag samen willen vieren, hebben we dit jaar kosten nog moeite gespaard om alle inwoners van Sauwerd en Adorp te kunnen verrassen met iets lekkers bij de koffie. En omdat bij een feestje ook muziek hoort, hebben wij het repertoire tijdens de Aubade uitgebreid. Wij twijfelen er niet aan dat u allen mee zult zingen in aanwezigheid van de plaatsvervanger van de Koning; onze burgemeester!

Grote Koninklijke Poffert Wedstrijd

Ook dit jaar organiseren wij, voor de 2de keer, de Grote Koninklijke Poffert Wedstrijd! De uitdaging is natuurlijk om wederom een recordaantal deelnemers te kunnen verwelkomen.

Sportief element

Ook zal er dit jaar -bij goed weer- een sportief element aan de dag worden toegevoegd. Het is dus verstandig om de sportkleding alvast gestreken klaar te leggen. Het totale programma zal binnenkort via verschillende mediakanalen bekend worden gemaakt. We hopen dat u na het lezen hiervan net zo enthousiast wordt als wij!

Contributie

Tot slot nog een zakelijk verzoek. Omdat wij als Oranje Vereniging afhankelijk zijn van de contributie van onze leden, willen wij u verzoeken deze tijdig over te maken. We zien u allen graag op donderdag 27 april tijdens de Koninklijke festiviteiten in de dorpen!

Namens de Oranjevereniging, Patrick Arends

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.