Dorpswinkel Sauwerd!

Zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, dreigt de Superrr in Sauwerd binnenkort gesloten te worden. Je hebt misschien ook je handtekening gezet onder de oproep die begin april in de gemeenteraad van Winsum aan de orde is geweest. Een oproep om de winkel open te houden die gesteund is door meer dan 800 ondertekenaars! Sinds dat moment hebben wij, Dorpsbelangen Sauwerd & Wetsinge met allerlei belanghebbenden gesproken over de mogelijkheid de winkel op één of andere manier open te houden. Onze conclusie is dat het openhouden van de winkel heel goed mogelijk is, door dit samen met jullie, de dorpsbewoners, aan te pakken.

Vandaar deze oproep. We zoeken voor het opstarten eerst mensen met specifieke kennis op gebied van juridische zaken, financiën, media & communicatie en ondernemerszaken. Creatieve mensen die samen iets van de grond willen tillen. Daarna zullen we vrijwilligers gaan zoeken om te helpen de winkel in te richten en te bemensen.

Wil je meedenken en meehelpen om de nieuwe dorpswinkel vorm te geven, en denk je daarvoor de komende maanden tijd te kunnen vrijmaken? Dan willen we je graag uitnodigen om een dezer dagen een mail te sturen naar info@sauwerd.org of door te bellen met Hylke Zijlstra (06-25535812) of Han Limburg (06-27087241). We willen proberen op zeer korte termijn een bijeenkomst te beleggen.

De volledige brief die huis-aan-huis is verspreid kunt u via onderstaande link lezen.

Brief Inwoners

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.