Dorpswinkel krijgt vorm en kleur!

Wat zijn er weer mooie stappen gezet in de winkel! De eerste laag verf zit al op de muren voor de ’tijdelijke openstelling’. Aanstaande dinsdag gaan we voor een tweede ronde. Wil jij ook mee helpen met schoonmaken, tillen, verven, inrichten en noem het allemaal maar op? Dan ben je aanstaande dinsdag vanaf 18:30 van harte welkom!

We kunnen niet alleen handen gebruiken maar zeker ook verfrollers, kwasten en witte muurverf. Je kan dinsdag zo binnenlopen of spullen brengen maar het zou mooi zijn als je laat weten of en waarvoor je komt middels een e-mail naar dorpswinkel@sauwerd.org of berichtje/telefoontje naar Hylke Zijlstra (06-25535812).

DSC_0528 DSC_0538 DSC_0542 DSC_0543 DSC_0552 DSC_0557 DSC_0558

En zet maar vast in de agenda; Aanstaande zaterdag is de opening van de ’tijdelijke winkel’. Vanaf dan is er elke dinsdag, vrijdag en zaterdagmorgen van 9:00 tot 12:00 uur weer brood en een beperkt assortiment te krijgen in de winkel van Sauwerd

2 Comments

  • Clara Woets
    Fantastisch dat de winkel dinsdag opengaat. Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Succes!
  • Clara Woets
    Sorry, zaterdag natuurlijk. Bij mij in de straat is veel enthousiasme onder de bewoners om de winkel weer open te gooien.

Leave a comment