• Home
  • Nieuws
  • Dorpsspiegel Sauwerd (enquête dorpsvisie)

Dorpsspiegel Sauwerd (enquête dorpsvisie)

Klik hier om naar de enquête te gaan

Dorpsbelangen Sauwerd-Wetsinge wil met, en voor u, aan de slag met de Dorpsvisie 2015-2025. Wij zijn benieuwd naar uw mening en visie. Op basis daarvan gaan we ons samen met u de komende jaren inzetten voor een steeds mooier Sauwerd en Wetsinge. De eerste stap willen we zetten middels een enquête. Met de resultaten van deze enquête als leidraad gaan we als bewoners samen de Dorpsvisie verder vormgeven. Dat willen we dit voorjaar doen door met elkaar van gedachten te wisselen tijdens verschillende thema-avonden.

Wij hopen dat iedere inwoner van Sauwerd en Wetsinge (12 jaar en ouder) de enquête in zal vullen (voor 1 maart). Elk huishouden zal deze week één papieren exemplaar ontvangen. Om het verwerken van de resultaten te vergemakkelijken zouden wij echter het liefst zien dat u de enquête digitaal invult. Via de link boven- en onderaan dit bericht komt u bij de digitale enquête. Daar leest u ook meer informatie over waar u de papieren versie in kan leveren en hoe wij met uw gegevens omgaan.

Als u vragen hebt over de enquête, of wanneer u hulp nodig hebt bij het invullen, kunt u contact opnemen met dorpsbelangensauwerdwetsinge@hotmail.com, steunpunt stichting 55+ of een van de bestuursleden van dorpsbelangen Sauwerd-Wetsinge.

Klik hier om naar de enquête te gaan

of plak de volgende url in uw adresbalk: http://goo.gl/forms/vIXjivq2zq

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.