Dorpsplan Sauwerd en Wetsinge 2018-2028

In 2016 zijn we met elkaar begonnen met het vormgeven van het dorpsplan voor Sauwerd en Wetsinge. Het geeft de ambities, dromen, wensen, plannen en concrete ideeën van ons als inwoners van Sauwerd en Wetsige weer. Waar we al mee bezig zijn – stevig met de poten in de klei – en wat nog ligt te wachten tot iemand het oppakt. Samen zetten we de schouders er onder, in Sauwerd en Wetsinge!

Het ‘papieren’ dorpsplan is nu afgerond. Maar we staan niet stil en het dorpsplan zal op deze website ook een meer dynamische vorm gaan krijgen middels de vier pijlers: Ontmoeten, Bewegen, Verduurzamen & Ondernemen en Verhalen. Hoe we dat verder oppakken en vorm gaan geven wordt duidelijk in de tweede helft van dit jaar.

Aanstaande woensdag wordt het dorpsplan tijdens de Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelangen overhandigd aan burgemeester Michels. In de brievenbus hebben jullie de samenvatting van het dorpsplan al kunnen vinden. Helaas zijn daar bij de drukker wat kleine foutjes in geslopen. Hieronder kunt u de samenvatting ook downloaden:

Samenvatting Dorpsplan Sauwerd en Wetsinge

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment