• Home
  • Nieuws
  • Dorpsplan Sauwerd en Wetsinge 2018 – 2028

Dorpsplan Sauwerd en Wetsinge 2018 – 2028

Bij de afgelopen ledenvergadering van Dorpsbelangen Sauwerd en Wetsinge is het dorpsplan door voorzitter Hylke Zijlstra overhandigd aan burgemeester Michels. In Sauwerd, Groot- en Klein Wetsinge is een actieve dorpsgemeenschap; er is van alles te doen. Sauwerd en Wetsinge ontmoeten, bewegen, verduurzamen & ondernemen en verhalen. Dat is wat ons kenmerkt; wat er al is en wat nog sterker kan worden. Daarom zijn plannen, wensen en idee├źn om hier goed te kunnen blijven leven opgehaald bij inwoners, verenigingen en organisaties en gebundeld in het dorpsplan.

Het dorpsplan is een visie- en ambitiedocument, waarin acties en initiatieven voor de toekomst opgenomen zijn. Aan sommige wordt al hard gewerkt, andere liggen nog op de plank. Ze zijn in een interactief proces opgehaald in de dorpen. Het zijn dus acties en plannen van inwoners en verenigingen, niet van het bestuur van dorpsbelangen.

Het dorpsplan is op dezelfde manier ingedeeld als deze website. Hier houden we de actieve dossiers bij, gerangschikt onder de vier pijlers. Als er nieuws is, dan plaatsen we dat hier. Je vindt er namen en contactgegevens van personen die je kunt benaderen met vragen of als je zelf een steentje wilt bijdragen aan een project. Alleen als we samen de schouders er onder zetten, blijven Sauwerd en Wetsinge fijne dorpen.

Download hier het dorpsplan Sauwerd en Wetsinge 2018 – 2028

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.