De dorpswinkel zoekt een ondernemende winkelassistent!

Een bezoekje aan de dorpswinkel in Sauwerd is meer dan alleen een bezoekje aan een supermarkt. In de dorpswinkel vind je een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Er tijd is voor een praatje aan de koffietafel met een gastvrouw of een gastheer. Er wordt gezamenlijk gekookt met producten uit de winkel. In de winkel worden veel lokale producten verkocht en er is een kleine bibliotheek.

Kortom een centrale ontmoetingsplek in de dorpen Sauwerd, Adorp en Wetsinge waarmee we de leefbaarheid in stand willen houden. Dit betekent dat er in de winkel gewerkt wordt met een grote groep vrijwilligers aangevuld met betaalde krachten.

 Wie zoeken wij?

We zoeken een gastvrije, sociale persoon die samen met onze huidige winkelassistent een hecht duo vormt die samen met de groep vrijwilligers en scholieren de winkel als een levendige dorpswinkel door ontwikkelt. Je hebt relevante werkervaring in de Retail bij voorkeur in de supermarktbranche. Jullie vormen als team samen het gezicht van de winkel, hebben samen de dagelijkse leiding in handen en jij weet met je vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen zodat ze graag terugkomen.

Je hebt affiniteit met vrijwilligersorganisatie en begrijpt dat een goede balans tussen het commerciële aspect van de winkel en het samenwerken met mensen zie zonder betaling hun steentje willen bijdragen essentieel is.

Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en houd er van om je handen uit de mouwen te steken op de winkelvloer.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie, waarin je samen met ons team van werknemers en vrijwilligers de winkel tot het bruisend hart van het dorp kunt maken. Wij betalen conform de Levensmiddelen cao.

 Interesse?

Stuur, vóór 14 juli 2019, je sollicitatiebrief en CV naar: dorpswinkel@sauwerd.org

Eerst meer weten?

Bel met Han Limburg, penningmeester: 06 27087241 , Irma Scheepstra, secretaris: 06 83895261 of met Hylke Zijlstra, voorzitter: 06 25535812

De vacaturetekst is ook hier te downloaden.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment