Cursusaanbod Digitale Hoek (Stichting 55+)

Het cursusaanbod van de Digitale Hoek van de Stichting 55+ ASW is aangepast. Door de vervanging van Windows7 en Windows8 door Windows10 heeft het bestuur in overleg met de docenten besloten om de eerstgenoemde twee cursussen te laten vervallen en hiervoor in de plaats alleen Windows 10 aan te bieden. Vooral omdat dit laatste programma gratis wordt aangeboden aan alle Windows7- en Windows8-gebruikers, lijkt dit een zinvolle verandering. Hierdoor is het ook mogelijk om ondersteuning te bieden bij de overstap. De volgende cursussen worden aangeboden: Windows10, tablet met Android, tablet met Apple, Picasa fotobewerking, fotoboek maken met Albelli, Excel, Word en sociale media met o.a. facebook.

Het is nog steeds mogelijk om u aan te melden voor deze cursussen. Doordat we extra begeleiders inzetten, kunnen de cursisten op een bijna individuele begeleiding rekenen. Er wordt gewerkt met kleine groepen.
Bij onvoldoende deelname kan een cursus geannuleerd worden.
De aanmelding staat open voor iedereen. Belangstellenden buiten Adorp, Sauwerd en Wetsinge zijn van harte welkom. Men hoeft geen lid te zijn van de Stichting 55+. U kunt zich telefonisch aanmelden bij Nelly Rasker tel. 050-3061036 of P. Drijfhout 050-3061960 of per mail stichting55plusasw@live.nl.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment