• Home
  • Nieuws
  • Contactblad niet meer in de bus in 2019

Contactblad niet meer in de bus in 2019

Afgelopen week is de laatste gedrukte editie van het Contactblad bij menig dorpsgenoot op de deurmat gevallen. Zes jaar lang heeft Dorpsbelangen Adorp ook voor onze dorpen voor een relatief goedkoop contactblad kunnen zorgen. Onze dank daarvoor is groot.

We hebben samen met de Stichting 55+ onderzocht of er alternatieven zijn voor de goedkope huisdrukkerij, maar dat is niet mogelijk gebleken. Het Contactblad is daarom alleen nog digitaal te lezen op de webpagina van het Contactblad http://www.contactblad.info. Op onze eigen dorpssites kun je ook informatie vinden en plaatsen over activiteiten in Sauwerd en Wetsinge: www.ditissauwerd.nl en [Facebook]. In Adorp plaatst men nieuws op www.adorp.com.

De bijdrage voor 2018 zullen we vanuit Dorpsbelangen Sauwerd en Wetsinge binnenkort op de gebruikelijke manier innen. Vanaf 2019 zullen we de bank niet meer de opdracht geven het bedrag automatisch te incasseren. Heb je daarvoor een machtiging afgegeven dan hoef je daarvoor dus niets te ondernemen.

Heb je vragen over de verspreiding of financiƫle afhandeling, dan kun je die stellen aan Dorpsbelangen via info@sauwerd.org of per brief aan de penningmeester Gerbrich Dijkstra p.a. Stationsstraat 4 in Sauwerd.

Met groet,

Gerbrich Dijkstra

Penningmeester Dorpsbelangen Sauwerd en Wetsinge

image1.jpeg

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.