Bevrijdingsdag 2015

Oranjevereniging Sauwerd en VvV Adorp organiseren op 5 mei samen Bevrijdingsdag 2015.

bevrijdingsdag-70-jaar-logo-sauwerd

het programma

10.00 – 12.30 uur ‘Vrijheid, blijheid’ optocht door Adorp en Sauwerd

Iedereen kan aan de optocht meedoen. Jong of oud. Alleen of met het gezin, met vrienden, met een vereniging. Alles kan en mag. Een wagen, een fiets, een kruiwagen, verzin het maar. Het thema is ‘Vrijheid, blijheid’ en een jury bepaalt welke deelnemer(s) de originaliteitsprijs wint. De start- en het eindpunt van de optocht is de Torenweg in Adorp. Halverwege is er een rustmoment met een versnapering. Deelname is gratis.

Opgave vóór 30 april 2015 bij Collin Hamming, e-mail familiehamming@telfort.nl of telefonisch 050 – 7854531.

12.30 – 13.30 uur Lunch in dorpshuis Artharpe, Adorp inclusief prijsuitreiking optocht en een optreden van het koor Hoge en Lage der AA

We zouden het leuk vinden om met zoveel mogelijk Adorpers en Sauwerders samen te lunchen. Dorpshuis Artharpe is bereid gevonden om ons allen tegen een zeer schappelijke prijs een uitgebreid lunchbuffet voor te schotelen. Tijdens de lunch vindt ook de prijsuitreiking van de optocht plaats én de lunch wordt opgeluisterd met een optreden van het koor Hoge en Lage der AA. Kosten: € 5,- per persoon, basisschoolkinderen € 2,50.

Opgave vóór 30 april middels onderstaande aanmeldstrook

Inleveradressen: dorpshuis Artharpe in Adorp, dorpshuis Ubbegaheem en bij de Superrr in Sauwerd

15.00 – 17.30 uur Zeskamp op het voetbalveld van vv SIOS in Sauwerd

Ook hieraan mag en kan iedereen meedoen. Voor iedere leeftijd is er wel een onderdeel waaraan meegedaan kan worden. Een team bestaat uit minimaal 5 deelnemers en maximaal 8 deelnemers en het leukste is wel als een team bestaat uit jong en oud, man en vrouw. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar voor het winnende team is er een leuk prijsje. Deelname is gratis.

Opgave vóór 30 april 2015 bij Sander Visser, e-mail vsa@csg.nl of telefonisch 06-33332769.

20.00 – 01.00 uur Feestavond in dorpshuis Ubbegaheem met drive-inshow én optreden van Burdy

Het zou leuk zijn als veel Adorpers en Sauwerders 5 mei komen afsluiten op de feestavond. Samen onze vrijheid vieren met een drankje en een dansje op de swingende muziek van DJ Peter Zuidhof én een gastoptreden van Burdy. De toegang is gratis.

Programma en aanmeldstrook bevrijdingsdag 5 mei

 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment