Aanloop naar Koningsdag 2016

Op 27 april 2015 werd voor het eerst in de geschiedenis Koningsdag gevierd. Sauwerd liet zich weer massaal zien op deze gezellige dag met een prachtig programma. De organisatie van die dag lag in handen van het ‘oude’ bestuur.

7129688497_eaf80bf574_b

Reden om hen nogmaals te bedanken. Door tomeloze inzet en veel creativiteit wisten zij de oranjefeesten tot een succes te maken. Daarom een driewerf hoera voor Sander Visser, Evert Boer, Jitse Titsing en Chienes.

Het nieuwe bestuur is aangetreden en bestaat uit: Sybrand van Dijk, Mark Visser, Patrick Arends, Titia Bijma (penningmeester), Judith Visser (secretaris) en Arwin Nimis (voorzitter). Wij beloven dat ook wij ons zullen inzetten voor prachtige Koningsdagen en Bevrijdingsdagen. Omdat Koningsdag georganiseerd wordt door en voor inwoners van Sauwerd en omstreken willen wij  u uitnodigen om mee te denken.

Mist u iets tijdens de viering of wilt u graag iets inbrengen, dan horen wij dat graag. U kunt dan een mail sturen naar Oranjevereniging Prins Willem-Alexander. Het mailadres is OranjeverenigingPWA@gmail.com

Wij hopen ook dit jaar weer veel blije gezichten te mogen verwelkomen tijdens de Koningsdag. Wij zullen ons best doen om ook deze editie weer onvergetelijk te maken.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment