Aankomst Sinterklaas 2012

Lieve kinderen uit Adorp, Sauwerd en Wetsinge,

Op zaterdag 17 november 2012 zal ik met mijn boot weer aanmeren in de haven van Sauwerd. Omdat ik het altijd erg gezellig vind als er heel veel mensen zijn, zou ik jullie willen vragen om op die middag om 13.00 uur bij de haven van Sauwerd te zijn.

Het muziekkorps uit Adorp heb ik dit jaar ook weer gevraagd om te komen spelen. Ook de twirl groep uit Sauwerd loopt mee in de optocht!

Na de aankomst en het officiƫle welkomstwoord, ga ik in een koets achter het muziekkorps en de twirl groep aan, voor een rondritje door Sauwerd.

Sauwerd Route

Singelweg, Schuttersweg, Oude Kerkstraat, Hoogpad, Tuinbouwstraat, Schoolstraat, Kerkstraat, Oosterstraat, Lindenlaan, Berkenlaan, Wilgenlaan, Stationsstraat, De Stuw, Het Zwet, De Groenlanden, Stationsstraat, Plantsoenweg en de Burchtweg.

In dorpshuis Ubbegaheem hebben we dan een gezellig uurtje met kinderen uit Sauwerd en Wetsinge. Ik hoop dat er dan ook veel kinderen aanwezig zijn, want mijn zwarte pieten zijn alweer druk bezig met een heel leuk programma voor jullie.

Vervolgens ga ik om 14.45 uur met mijn zwarte pieten naar Adorp, waar ik ook een rondrit door het dorp zal maken.

Adorp Route

Molenweg, Wethouden D. Kruijerlaan, De Spruit, De Omloop, Onder de Wieken, Spoorlaan, Provincialeweg, Wierumerschouwsterweg en de Torenweg.

In dorpshuis Artharpe zal ik ook nog een poosje met de kinderen uit Adorp doorbrengen. Ook hier hebben mijn zwarte pieten weer een leuk programma in petto. Rond 16.00 uur neem ik samen met mijn zwarte pieten afscheid van jullie en verlaat ik dorphuis Artharpe.

[box type=”info”]Hopelijk zie ik jullie allemaal op zaterdag 17 november om 13.00 uur in de haven van Sauwerd![/box]

Hoogachtend,

Sinterklaas

 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.