7 april: 5e RaitdaipRun 2012

Zaterdag 7 april 2012 organiseert de loopgroep RaitdaipRunners in Sauwerd haar 5e RaitdaipRun. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 en 10 km. Er zijn verschillende klassen voor de jeugd waarop je kunt inschrijven.

[unordered_list style=”green-dot”]

  • Jeugdklasse 4 t/m 8 jaar
  • Jeugdklasse 9 t/m 12 jaar
  • Jeugdklasse 13 t/m 17 jaar (ook in categorie 10 km)

[/unordered_list]

Daarnaast zijn er twee klassen voor volwassenen: mannen- en vrouwenklasse (18+). Voor deze klasse kun je inschrijven voor de 5 en 10 km.
Inschrijven kan vanaf 14.00 tot 15.30 uur in Dorpshuis Ubbegaheem te Sauwerd. Het inschrijfgeld is € 6,00 (dit is inclusief de kosten van de chip) en de jeugd tot en met 17 jaar betaalt € 2,50.

Je kunt je ook vooraf inschrijven. Dat kun je doen door een mail te sturen naar Anke Bijma (Anketherunner@hotmail.com). Vermeld daarbij wel je naam en geboortedatum. Je ontvangt een mail van je voorlopige inschrijving, met daarin het rekeningnummer waarop je de inschrijfkosten kunt overmaken. Zodra het inschrijfgeld binnen is, en dat moet uiterlijk op 4 april 2012, ontvang je een bewijs van deelname, met daarin je startnummer. Dit deelnamebewijs moet je meenemen op 7 april.

Per categorie wordt uit de startnummers één nummer getrokken. Deze krijgt ongeacht zijn/haar prestatie een prijs.
Lopen is op eigen risico

[box type=”info”]Check de website van de RaitdaipRunners voor uitgebreidere informatie[/box]

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.