Informatie dorpenfolder

De dorpenfolder is een verzamelblad van alle verenigingen in Adorp, Sauwerd en Wetsinge. Hierin laten we weten wat er speelt en wat er georganiseerd wordt. Verenigingen kunnen hun nieuws en evenementen in de folder kwijt en de achterkant bevat een agenda met alles wat er in onze dorpen gebeurt.

Ook jouw evenement in de folder? Dat kan. Hieronder lees je over de afspraken en kosten.

Afspraken

De folder komt ieder maand uit. Voor de 1e ligt hij bij alle adressen in Adorp, Sauwerd en Wetsinge op de mat. Om bezorging op tijd te kunnen doen is de deadline voor het inleveren van content iedere 14e van de maand. Voor de 14e moet via info@ditissauwerd.nl de informatie ingeleverd zijn. Dit geldt voor (halve) pagina’s voor in de folder, maar ook voor de evenementen die we op de kalender zetten.

Aanleverspecificaties

Pagina’s graag aanleveren in PDF of JPG op A4. Op die manier kunnen we garanderen dat de pagina’s geplaatst worden op dezelfde manier als ze aangeleverd worden.
Wil je een halve pagina in de folder dan kun je deze aanleveren op A5 formaat en tevens als PDF of JPG. Halve pagina’s komen het mooiste uit in de folder als ze liggend worden opgemaakt.

Meldt bij het aanleveren een email adres waar de factuur voor plaatsing heen gestuurd kan worden. Rond de 14e (wanneer de folder in elkaar gezet wordt) krijg je een bevestiging dat jouw informatie geplaatst wordt.

Tarieven

Op de kosten voor het drukken en bezorgen te kunnen dekken vragen we de volgende vergoedingen:
A4: € 50
A5: € 25
Vermelding van evenementen op de kalender is gratis.

www.ditissauwerd.nl | facebook.com/ditissauwerd | info@ditissauwerd.nl