MIDZOMERBRADERIE

Midzomerbraderie

Feest in Sauwerd! Om het jaar vieren we het begin van de zomer met de Midzomerbraderie. Ieder oneven jaar is het raak. Kraampjes waar je heerlijk langs kunt struinen, straattheater, een snufje kunst, workshops, een plein vol gezelligheid, muziek van echte bands én lekker eten. Lokaal & lekker, hip & handgemaakt zijn de sleutelwoorden van deze veelzijdig leuke markt.

Van elf tot vijf uur vindt in de Schoolstraat en Tuinbouwstraat de braderie plaats. Onwijs veel leuke kraampjes waar je heerlijk langs kunt struinen. Op zoek naar nét dat ene wat je nergens anders vindt, of gewoon, voor de gezelligheid. Van lokale kaas, tot wereldse sieraden. Van handgemaakte kinderkleertjes tot Groningse worst. Je kunt het allemaal tegenkomen in de oude, pittoreske straatjes van Sauwerd!

Op het Kerkplein alles voor food lovers! Hier kan je rustig even zitten en genieten van broodjes, vis, burgers of poffertjes. Vanaf het middaguur is er een podium met live-muziek. Tegen vijf uur toveren we het kerkplein om tot een Eetplein, waar je bij verschillende kramen van lokale aanbieders je avondmaaltijd bij elkaar kunt scharrelen. Gezelligheid ten top! In januari starten we de voorbereidingen op.

We zijn altijd blij met meer organisatoren, aankleders, programmamaker, kraamvullers, grappenmakers, vrijwilligers, pannenkoekbakkers en natuurlijk bezoekers!

Houd onze facebookpagina
Facebook of website in de gaten voor het laatste nieuws of meld je met je kraam aan.

Wil je meedoen of heb je een vraag, mail dan naar info@midzomerbraderie.nl. 
Feest in Sauwerd!