VV SIOS

Succes is ons streven

Voetbalvereniging SIOS is een vereniging die er voor iedereen probeert te zijn. Dat kan op vele manieren uitgelegd worden. De vereniging biedt met de kabouters (tot +/- 4 jaar oud) en de spelvorm ‘Walking Football’ de mogelijkheid tot voetballen aan de jongste en de oudste groep.

Niet alleen inwoners uit Sauwerd maar ook inwoners van omringende dorpen zoals Adorp, Wetsinge en Winsum moeten zich bij ons thuis voelen. Verder zijn naast jongens en mannen ook veel meiden en vrouwen bij ons actief en is er een goede mix tussen recreanten en prestatiesporters.
SIOS is een vereniging die er voor iedereen probeert te zijn

De Teams

De Teams Met 5 seniorenteams, waarvan twee herenteams, een 35+ team, een damesteam en een Walking Football team is er veel variatie in het aanbod. Ook binnen de jeugd is er met minstens één team in elke jeugdcategorie en in totaal 8 teams voldoende aanbod.

Vrijwilligers

Als vereniging, en zeker als voetbalvereniging, kan je niet zonder vrijwilligers. Bij elke wedstrijd of andere activiteit zijn meerdere vrijwilligers actief. Zo zijn er kantinemedewerkers, scheidsrechters, trainers, commissieleden en vele andere vrijwilligers nodig. Op vele gebieden kunnen we altijd versterking gebruiken, mocht u een bijdrage als vrijwilliger kunnen en willen leveren horen we dat graag!

Sportpark “De lange twee” Oosterstraat 30 9771 AS Sauwerd 050 3061951
Volg ons via
Website
Facebook