Raitdaiprunners

Trainen bij de RaitdaipRunners

Bij de RaitdaipRunners trainen we in goed begeleide groep, die toegankelijk is voor zowel de beginnende loper als de meer gevorderde loper. We trainen in Sauwerd en omstreken. Iedereen loopt op eigen niveau, van puur ontspannend tot prestatiegericht. De groep loopt iedere donderdagavond om 20.00 uur o.l.v. een gekwalificeerde trainer, Anke Bijma.

We starten bij de sporthal op het sportcomplex De Lange Twee in Sauwerd. De trainer stelt afwisselende programma’s op die afgestemd zijn op de groep. Daarnaast is er aandacht voor individuele begeleiding voor een juiste loophouding en uitvoering van oefeningen. Er wordt zo nu en dan op de zaterdag een alternatieve training aangeboden. Bijvoorbeeld een duurloop op Lauwersoog.
We trainen in Sauwerd en omstreken

Bootcamp

Wil je graag beginnen met hardlopen, maar wil je niet alleen of weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken?

Naast het hardlopen bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan bootcamp. In de maanden april t/m oktober vindt de training iedere dinsdagavond plaats om 19.30 uur. Locatie is Sportcomplex De Lange Twee in Sauwerd. Deze bootcamp wordt geleid door de gekwalificeerde trainster Anke Bijma. Het doel van bootcamp is om uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Deze trainingen worden altijd in de buitenlucht gehouden. Er wordt vaak gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving te vinden zijn. Denk aan stoepranden, hekken en boomstammen.

Je hele lichaam wordt getraind op een leuke en gevarieerde manier. Er wordt vaak in tweetallen en in groepjes gewerkt.

Meer informatie? bekijk onze website