Raitdaiprunners

De Dorpswinkel van Sauwerd

Bij de RaitdaipRunners trainen we in goed begeleide groepen, die toegankelijk zijn voor zowel de beginnende loper als de meer gevorderde loper. We trainen in Sauwerd en omstreken. Iedereen loopt op eigen niveau, van puur ontspannend tot prestatiegericht. We trainen in 2 groepen. Een groep voor de startende hardloper en de gevorderde beginner (op zaterdag) en een wat meer gevorderde groep (op donderdagavond).

De groep loopt zowel op donderdagavond als op zaterdagmorgen o.l.v. een gekwalificeerd trainer, Anke Bijma. Deelname aan beide groepen behoort ook tot de mogelijkheden. De trainingen zijn iedere donderdagavond om 20.00 uur en/of zaterdagmorgen om 09.15 uur. We starten bij de sporthal op het sportcomplex De Lange Twee in Sauwerd. Tijdens de reguliere basisschoolvakanties en in de zomervakantie wordt er geen training gegeven. Twee maal per jaar wordt er in een schoolvakantie een alternatieve training aangeboden voor de hele groep. Bijvoorbeeld een duurloop op Lauwersoog. De trainer stelt afwisselende programma’s op die afgestemd zijn op de groep. Daarnaast is er aandacht voor individuele begeleiding voor een juiste loophouding en uitvoering van oefeningen.
De groep loopt zowel op donderdagavond als op zaterdagmorgen

Beginnen met hardlopen?

Wil je graag beginnen met hardlopen, maar wil je niet alleen of weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken?

Kom dan bij de RaitdaipRunners! Regelmatig start de clinic ‘Begunnen mit Runnen’. De clinic bestaat uit 10 lessen op de zaterdagochtend en werkt toe naar het volbrengen van 5 km hardlopen. De training wordt gegeven in en om Sauwerd. De kosten bedragen in totaal EUR 25. Meer informatie verkrijgbaar via raitdaiprunners@gmail.com

Bekijk onze website